AHTAPOT

Ürün Detayları

- Diğer deniz ürünlerinden farklı olarak ahtapot pek çok hastalığa iyi gelir ve vücudun bağışıklı sistemini kuvvetlendirerek direncini yükseltir. Balık ve özellikle de ahtapot tüketen insanların mide, kolon, prostat, pankreas ve akciğer kanserine yakalanma riskleri çok düşüktür. Gene balıklardan farklı olarak ahtapot bronşlarımızın temizlenmesinde de etkili bir besindir. Bu nedenle birçok ülkede astım hastalığının tedavisinde aktif olarak kullanılıyor. Ayrıca belirli bir yaştan sonra küçülen beyin hücreleri dahil bütün hücreleri beslediği için Alzheimer’a da iyi geldiği de bilinmektedir. Doymuş yağ oranı düşük olan ahtapot, Bakır, Fosfor, Protein, Niasin, Çinko açısından iyi bir kaynaktır. Ayrıca B12 vitamini bakımından zengindir. Tek uyarımız kolestorol oranı çok yüksek olan ahtapotu kolestorol hastalarının tüketmemesi veya kontrollü şekilde tüketmeleri gerektiğidir. 15 gr ahtapot yiyerek günlük B12 vitamini ihtiyacının tamamını karşılamak mümkündür.

200/300, 300/400, 400/600, 600/800, 800/1000, 1000/1500, 1500/2000, 2000/2500, 2500/3000, g/adet

Taze : 14 gün
Donuk : 18 ay

- Enerji : 392 kJ (93 kcal)
- Yağ : 2,04
- Doymuş yağ asidi : 0,64 g
- Çoklu doymamış yağ asidi : 0,68 g
- Tekli doymamış yağ asdi : 0.72 g
- Karbonhidrat : < 1 g
- Protein : 18,00 g
- Sodyum : 0,02 g
- Tuz : 0,06 g
- Lif : 0 g

Eps Kolilerde (6,10,20 kg'lık); Karton